Over Succesjobs Uitzendgroep B.V.

Sezer Cacan, de oprichter van het bedrijf. Samen met zijn vader Resit Cacan, waarmee hij het bedrijf heeft opgericht, zagen ze in hun jaren in de groenten- en fruitsector dat de arbeidskrachten vaak gedemotiveerd aan het werk gingen. “Zodra het pauze was renden ze de kantine in en gingen ze vervolgens met tegenzin weer aan de slag. Wij proberen juist samen met onze klanten bonusregelingen te creëren. Zo zien we een soort van onderlinge wedstrijd ontstaan, waardoor de arbeidskrachten gemotiveerder aan het werk gaan.”
Waar vele bedrijven te kampen hebben met een arbeidstekort, wil het jonge uitzendbureau SuccesJobs met een nieuwe formule de oplossing zijn in de groente-, fruit- en bloemensector.

Het uitgangspunt van Succesjobs is: kleinschaligheid, korte lijnen en dichtbij de agrarische ondernemers en de werkzoekenden staan. Wij zijn daardoor in staat om de juiste match te creëren tussen een werkgever en een werknemer. Succesjobs werkt voornamelijk met de sectoren: glastuinbouw, AGF, bouw, infrastructuur en transport & logistiek. Voor zowel vaste vacatures als voor korte klussen en seizoenswerk.

Wij zitten al meer dan 20 jaar in deze sector en hebben een uitermate grote netwerk aan mensen waar wij mee hebben gewerkt. Wij hebben namelijk contactpersonen in Polen, Bulgarije, Turkije, Roemenië en Griekenland. Voordeel hieraan is dat we onze arbeidskrachten van verschillende nationaliteiten zonder enige moeite overal vandaan kunnen halen. Of het nou om 2 of 50 arbeidskrachten gaat wordt enkel geen probleem. Ze komen altijd zonder enige complicaties in dienst!

Succesjobs heeft geen contributie of een lidmaatschap. U bent vrij om uw voorkeur te geven aan Succesjobs zonder verder bijkomende verplichtingen!
Alle tarieven die wij hanteren zijn puur de gewerkte uren die de medewerker bij u verricht heeft. Er is tevens geen minimale afname van de uren. Dus ook voor de kleine klus is het geen enkel probleem om een beroep op ons te doen.

Succesjobs doet meer dan alleen de schakel zijn tussen een werkgever en een werknemer. We denken graag met u mee op het gehele HR vlak. Bovendien houden we u op de hoogte over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Wilt u meer geïnformeerd worden over een geschikte vacature of over de aanmeldproces neemt u dan maar gerust contact op met ons.

24/7 bereikbaar

Ervaring en korte lijnen

Voortdurend zoeken naar de beste uitzendkrachten

Een verschil maken in het leveren van service

Het belang van de klant is groter dan ons belang

Altijd kiezen voor de beste oplossing

Een jong bedrijf met een groei