Over Succesjobs Uitzendbureau B.V.

Succesjobs is een uitzendbureau in de sectoren: glastuinbouw, AGF, bouw, infrastructuur en transport & logistiek.

Het uitgangspunt van Succesjobs is: kleinschaligheid, korte lijnen en dichtbij de agrarische ondernemers en de werkzoekenden staan. Wij zijn daardoor in staat om de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer. Succesjobs werkt voornamelijk met de sectoren: glastuinbouw, AGF, bouw, infrastructuur en transport & logistiek voor zowel vaste vacatures als voor korte klussen en seizoenswerk.

Succesjobs heeft geen contributie of een lidmaatschap u bent vrij om te kiezen voor Succesjobs zonder verder bijkomende verplichtingen!!

Alle tarieven die wij hanteren zijn puur de gewerkte uren die de medewerker bij u werkzaam is. Er is tevens geen minimale afname van uren. Dus ook voor de kleine klus is het geen probleem om een beroep op ons te doen.

Succesjobs doet meer dan alleen de schakel zijn tussen werkgever en werknemer. We denken graag met u mee op het gehele HR vlak en houden u op de hoogte over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Wilt u meer informatie of een vacature aanmelden neem dan contact met ons op.

De sterke punten van Succesjobs:
– 24/7 bereikbaar
– Ervaring
– Voortdurend zoeken naar de beste uitzendkrachten
– Een verschil maken in het leveren van service
– Het belang van de klant is groter dan ons belang
– Altijd kiezen voor de beste oplossing
– Een jong bedrijf met een groei